General
Video/Tekst

Sneak Peek

Module 11

Sneak Peek Online tekencursus Ont-dek en Ont-wikkel de Kunstenaar in Jezelf

 Jaaa!  Je hebt de eerste stap genomen om de kunstenaar in jezelf te gaan ont-dekken en ont-wikkelen. Waarschijnlijk ben je hier omdat je wilt leren hoe je tekeningen vanuit jezelf kunt maken met verschillende materialen. Je bent kunstliefhebber en wilt leren kijken als een kunstenaar.

In deze sneak peek  krijg je alvast een kijkje in de online tekencursus. Ik deel met jou hoe je op verschillende niveaus naar kunst kunt kijken. Je krijgt alvast een deel te zien van de eerste module met houtskool en Siberisch krijt. En je maakt kennis met het werk van één van de topkunstenaars wiens werk inspiratiebron is in deze cursus: Emmy Bergsma.

Ik geef je handvatten om vol zelf vertrouwen te gaan experimenteren. Ik geef je praktische opdrachten en suggesties om jouw verbeelding te prikkelen. Jouw verlangen om te creëren is er niet voor niets. Dus heb je al houtskool in huis? Dan kun je ook met de eerste tekenopdrachten aan de slag! Gun jezelf tijd voor jezelf. En geef voeding aan jouw creatieve droomleven.

Bekijk de videolessen en download het bijbehorende Inspiratiewerkboek.

 

Powered by Thrive Apprentice
Pen
>